Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ Kompletne rekonštruovaný byt 2+1 v centre mesta SNV

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ TEHLOVÝ 2-IZBOVÝ BYT s francúzskym balkónom nachádzajúci sa v bezprostrednom centre mesta Spišská Nová Ves, ul. Gorazdova. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 52 m2 pozostáva z chodby, obývacej miestnosti s výstupom na francúzsky balkón, kuchyne, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. 

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ (2024) A DISPOZIČNE UPRAVENÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce laminátové podlahy v izbách, nová elektroinštalácia, znížený sadrokartónový strop, bezpečnostné vchodové dvere. Byt je slnečný, orientovaný na juh-sever. Bytový dom nemá energetický certifikát. K bytu prislúchajú dve pivnice. Byt je voľný ihneď. 

Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je centrum mesta - materská škola, základná škola, obchody, pošta, kostoly, zdravotné stredisko, MHD.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
52 m2
Stav:
úplne prerobený
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
52 m2
Počet pivníc:
2
Orientácia:
juh

Hypotekárna kalkulačka

112 000 €
Interné ID: 8362
Ulica: Gorazdova
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme