Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Atraktívny kancelársky priestor (134 m2) Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8343 - Ponúkame na prenájom ATRAKTÍVNY KANCELÁRSKY PRIESTOR S DOSTATOČNÝM SÚKROMÍM nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Priestory s výmerou 134 m2 sa nachádzajú na 1.nadzemnom podlaží v rámci administrívnej budovy, za pobočkou Tatrabanky. Za vstupom je predsieň so zasadacou miestnosťou, za ktorou nasleduje chodba, ktorá prepája jednotlivé kancelárie (4) viď pôdorys. V rámci priestoru sa nachádza aj kuchynka a soc. zariadenie (muži, ženy). Výhodou je aj možnosť využiť dodatočný skladovací priestor v suteréne (63 m2). 

Kancelársky priestor je rekonštruovaný, vybavený štrukturovanou kabelážou a klimatizáciou. Výhodou je aj možnosť parkovania za budovou a najmä blízkosť centra mesta.

Cena za nájom priestoru je 7 EUR/m2 vrátane energií bez DPH.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
134 m2
Zastavaná plocha:
134 m2
Skladová plocha:
63 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
134 m2
7 €/m2/mesiac
Interné ID: 8368
Ulica: Štefánikovo nám.
Mestská časť: Staré Mesto
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárske priestory

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme