Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 3+1 (67 m2) sídlisko Mier Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 3-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídl. Mier, ul. Trieda 1. mája v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 67 m2 pozostáva z priestrannej chodby s VEĽKÝM VSTAVANÝM ŠATNÍKOM, kuchyne, obývacej izby, spálne, detskej izby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. BYT JE STREDNÝ, situovaný na 4.poschodí zatepleného bytového domu s orientáciou juh (spálňa, detská izba) -sever (obývačka, kuchyňa).

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy v izbách, v kuchyni (2015), dlažba v chodbe, v kúpeľni a v samostatnom WC (2015), omietky sú štukové (2015). V obývacej izbe je dizajnový krb na bioplyn. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi -  sklokeramická varná doska, el. rúra, digestor. Vchodové dvere sú bezpečnostné zn. ADLO, v jadre sú nové stúpačkové rozvody. Byt je vo výbornom technickom stave, je slnečný a presvetlený.

Bytový dom je zateplený, má certifikát triedy B. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Výhodou je výborná, pokojná lokalita na bývanie s dostupnosťou celej občianskej infraštruktúry. V bezprostrednej blízkosti je materská škola, základná škola, nákupné, zdravotné stredisko, MHD.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Zastavaná plocha:
67 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
panelová stavba
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
5
Celková plocha:
67 m2
Orientácia:
juh
Vykurovanie - centrálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Virtuálna prehliadka

105 000 €
Interné ID: 8405
Ulica: Trieda 1. mája
Mestská časť: Mier
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme