Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU, HOSP. BUDOVOU nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Zvonárska. Nachádza sa na pozemku s celkovou výmerou 550 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku, s orientáciou na východ a západ, pozemok a záhrada sú počas dňa presvetlené. VÝHODOU JE VÝBORNÁ LOKALITA V BEZPROSTREDNEJ BLÍZKOSTI CENTRA MESTA. 

Dom je jednopodlažný s podkrovím, kolaudovaný bol v roku 1942. Objekt, murovanej konštrukcie, je čiastočne podpivničený, má sedlovú strechu, krytina je pozinkovaný plech. Zastavaná plocha domu je 104 m2. Na prízemí sa nachádza predsieň, obývacia izba, spálňa, kuchyňa s komorou a kúpeľňa s WC. Na poschodie vedie samostatné drevené schodisko, kde sú vstavané 2 obytné miestnosti. 

Dom má napojenie na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizáciu). Nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je riešené ako lokálne, zabezpečené plynovými gamatkami v jednotlivých miestnostiach. Dom je v pôvodnom ale zachovalom stave. Vedľa domu je samostatná hospodárska budova so skladmi. Vo dvore domu je záhrada s niekoľkými ovocnými stromami. 

DOM JE SUCHÝ, VÝHODOU JE MOŽNOSŤ ÚPRAVY DISPOZIČNÉHO RIEŠENIA PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
550 m2
Typ zeme:
rovina
Stav:
pôvodný stav
Energetický certifikát:
žiadne
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Rok výstavby:
1942
Celková plocha:
130 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

190 000 €
Interné ID: 8423
Ulica: Zvonárska
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme