Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ! 2-izbový byt Slnečnice Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8465 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY ZARIADENÝ DVOJIZBOVÝ BYT S GARÁŽOVÝM STÁTÍM A VEĽKÝM BALKÓNOM nachádzajúci v novej štvrti Bratislavy v Petržalka - Slnečnice - zóna Mesto, na adrese ul. Zuzany Chalupovej 14B. Byt je umiestnený na 2.poschodí, výhodou je orientácia so ZAUJÍMAVÝM VÝHĽADOM do upraveného vnútrobloku s dostatkom zelene.   

Byt je príkladom MODERNÉHO BÝVANIA - výhodou je prístup výťahom priamo z garáže, kde je umiestnené parkovacie státie. Dispozičné riešenie bytu je veľmi praktické - vstupný priestor má úložný priestor so vstavanou skriňou, obývacia izba (19 m2) s kuchynským kútom a výstupom na balkón (10 m2). Vedľa je spálňa (14 m2) so vstavanou skriňou a taktiež s výstupom na balkón. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a WC. Podlahová plocha bytu je 40 m2, k tomu výmera balkńu 10 m2. Okná sú plastové, podlaha je plávajúca laminátová, dvere bezpečnostné protipožiarne.  Byt, odkúpený ako novostavba v roku 2019, bol využívaný minimálne.

Byt je kompletne zariadený a vybavený nábytkom. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi - indukčná varná doska, digestor, granitový drez, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a kombichladnička s mrazničkou. V chodbe a spálni sú vstavané skrine, v kúpeľni je nová práčka.

Výhodou je VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ a jej dostupnosť peši (lekárne, reštaurácie, kaviarne, potraviny aj foodcourt či detské centrum). Zároveň kúpu bytu možno považovať za ZAUJÍMAVÚ INVESTÍCIU do rozvíjajúcej sa zóny Mesto, v ktorej čoskoro pribudne aj električka priamo do centra mesta.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39.52 m2
Zastavaná plocha:
49.05 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Balkón:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Plocha balkóna:
9.53 m2
Počet balkónov:
1
Orientácia:
juh
Vykurovanie - centrálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Informácia o cene v RK
Interné ID: 8465
Ulica: Zuzany Chalupovej 14B
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme