Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom novostavba Šalgovík, Prešov

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8517 - Ponúkame VÝBORNÚ PRÍLEŽITOSŤ NA MODERNÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE RODINNÉHO DOMU - EKOLOGICKÉHO BUNGALOVU V PREŠOVE. Novostavba KOLAUDOVANÁ v 12/2022 je umiestnená na SLNEČNOM POZEMKU v rámci IBV v mestskej časti mesta ŠALGOVÍK. Celková výmera pozemku je 446 m2. V priebehu mesiacov JÚL A AUGUST sa predpokladá realizácia vonkajších úprav (ZÁBRADLIE, DLAŽBA NA TERASE) ako aj realizácia ASFALTOVÉHO POVRCHU na prístupovej ceste.

PROJEKT DOMU je koncipovaný tak, aby v ňom boli zohľadnené požiadavky modernej rodiny z hľadiska využitia a rozdelenia priestoru s väzbou na terasu a záhradu. Dom je riešený ako JEDNOPODLAŽNÝ MUROVANÝ OBJEKT S PLOCHOU STRECHOU. Zastavaná plocha vrátane plochy terasy je 115 m2. Na pozemku sú na parkovanie vyčlenené DVE PARKOVACIE MIESTA.

Ide o TROJIZBOVÝ RODINNÝ DOM S MODERNOU DISPOZÍCIOU - s obývacou miestnosťou prepojenou s kuchyňou a výstupom NA TERASU orientovanej na západ. Kuchyňa (12 m2) je presvetlená oknom smerom na ulicu, kuchyňa môže byť riešená v tvare L alebo v tvare U s barovým sedením. V obytných miestnostiach (11 + 11 m2) je miesto aj pre vstavané šatníky. Kúpelňa (6 m2) môže byť riešená so sprchovacím kútom ako aj s vaňou. Za vstupom do domu je priestor pre šatník a technická miestnosť.

DOM JE RIEŠENÝ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako domy s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie je riešené ako PODLAHOOVÉ TEPLOVODNÉ. Vykurovacím zdrojom je TEPELNÉ ČERPADLO VZDUCH-VODA ZN. STIEBEL ELTRON s výkonom 6,5 kW., ktoré sa skladá z vnútornej a vonkajšej jednotky (umiestnená na streche). Ohrev teplej vody zabezpečuje integrovaný zásobník teplej vody s objemom 168 litrov. Dom je napojený na inžinerske siete (el. energia, verejný vodovod, kanalizácia). Zrážková voda je zachytávaná v RETENČNEJ NÁDRŽI s prepadom do vsakovacej jamy. Vodu z retenčnej nádrže možno nappríklad využiť ako úžitkovú vodu pre zavložovanie záhrady (k dispozícii je príprava pre montáž čerpadla). 

Dom je na predaj v štandarde HOLODOM - bez finálnych povrchov (podlahy, dlažby), kuchyne a sanity.

Cena: 259 900 EUR s DPH. Ďalšie informácie sú dostupné v RK.

Vizualizácia - videoprehliadka domu ako predstava architekta o zariadení domu je dostupná na odkaze:

https://www.youtube.com/shorts/ntr0z8HsiVI 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
446 m2
Úžitková plocha:
98 m2
Zastavaná plocha:
115 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2021
Rok kolaudácie:
2022
Celková plocha:
115 m2
Terasa plocha:
17 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

259 900 €
Interné ID: 8560
Ulica: Pod Šalgovíkom
Mestská časť: Šalgovík
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme