Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

ZREKONŠTRUOVANÝ DVOJPOSCHODOVÝ DOM v obci Hnilčík

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Na predaj Vám ponúkame SAMOSTATNE STOJACI DVOJPOSCHODOVÝ DOM vhodný na celoročné bývanie, aj na rekreačné účely.  Dom sa nachádza v obci Hnilčík – časť Ráztoky, ktorá je vzdialená 20 km od mesta Spišská Nová Ves.

Dom bol postavený približne v roku 1987 z tehiel a kvádrov. Zastavaná plocha domu je 66 m2 a podlahová plocha domu je 130 m2, pričom plocha záhrady predstavuje 1072 m2. Celková výmera pozemku aj so zastavanou plochou domu predstavuje 1162 m2. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa.

Dom má okná situovaná na všetky svetové strany. Záhrada je v miernom kopci a jej prevažná časť je orientovaná na západ. Je dostatočne široká a dostatočné dlhá, nakoľko sa jedná o záhradu v tvare obdĺžnika, čiže je vhodná pre rôzne detské hry. Na záhrade sa nachádza krytá terasa, na ktorú je prístup priamo z domu, vonkajšie ohnisko, kôlňa a hojdačka. Na prízemí domu nájdeme chodbu, obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, kúpeľňu s WC a technickú miestnosť. V dome sa nachádzajú tri izby, z toho všetky sú umiestnené na druhom poschodí domu spolu s druhou kúpeľňou s WC.

Dom je po rozsiahlej rekonštrukcií, ktorá sa konala v rokoch 2019-2021 v interiéri a aj v exteriéri a to po dizajnovej a aj technickej stránke. Obvodové múry domu boli v roku 2019 zateplené polystyrénom (10 cm), pričom na strechu bola umiestnená nová krytina – plech. V streche sa nachádza parotesná fólia s kompletným debnením. Staré okná boli vymenené za nové plastové trojkomorové okná v roku 2019. Dom má napojenie na inžinierske siete (vodovod, elektrina). V roku 2020 bolo v dome prerobené kúrenie tzn. do domu sa umiestnili nové radiátory, nový elektrický kotol a teplovodná pec na drevo nachádzajúca sa v obývacej izbe. Kombináciou kotla a pece je možné dom vykurovať buď len z elektrického kotla alebo len pecou, ktorá ohrieva vodu v radiátoroch. V dome sú nové omietky, rozvody vody a elektriky s novými ističmi a s protipožiarnymi hlásičmi.

Dom je umiestnený v tichej oblasti medzi lesmi s krásnymi výhľadmi na okolité kopce. V blizkosti sa nachádza lyžiarske stredisko a množstvo turistických chodníkov a cyklotrás.

V prípade seriózneho záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1162 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Šírka pozemku:
23 - 36 m
Dĺžka pozemku:
42 m
Úžitková plocha:
130 m2
Zastavaná plocha:
66 m2
Podlahová plocha:
130 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
1987
Rok poslednej rekonštrukcie:
2021
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Počet balkónov:
1
Počet terás:
1
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Satelit:
áno

Hypotekárna kalkulačka

200 000 €
Interné ID: 8592
Mestská časť: Ráztoky
Obec: Hnilčík
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

JUDr. David Kollár

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Українська

Radi Vám poradíme