Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 4+1 (92 m2), loggia, ul. Suchoňova, Nový Juh Poprad

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8609 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VEĽKÝ 4-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Juh 3, Suchoňova ul. v Poprade. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 92 m2 pozostáva z chodby, veľkej kuchyne s jedálenským kútom, obývacej miestnosti, spálne, 2 detských izieb, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. 

Byt je v POVODNOM STAVE - má pôvodné jadro, plastové okná, plávajúcu podlahu v izbách, kuchyni a chodbe. Ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Veľká plocha bytu a jeho konštrukčné riešenie umožňuje veľkú variabilitu aj pri zmene dispozície bytu. Byt je umiestnený na 2.poschodí rekonštruovaného bytového domu s vhodnou orientáciou východ-západ.. Bytový dom má energetický certifikát. B. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu.  

Lokalita bytu je ideálna pre ľudí so záujmom o športové aktivity (cyklochodník pred bytovým domom). Výhodou je určite slnečná západná orientácia a krásne výhľady na panorámu Vysokých Tatier. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - školy, ihriská, obchodné stredisko, pošta, MHD. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
92 m2
Zastavaná plocha:
92 m2
Stav:
pôvodný stav
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
92 m2
Počet logií:
1
Orientácia:
západ

Hypotekárna kalkulačka

145 000 €
Interné ID: 8609
Ulica: Suchoňova
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme