Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Chata v zahradkárskej osade Ferčekovce Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8627 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ZÁHRADNÚ CHATU S CELOROČNÝM VYUŽITÍM nachádzajúcu sa v záhradkárskej osade Ferčekovce pri Spišskej Novej Vsi. Celková výmera pozemku je 431 m2. Pozemok s udržiavanou a upravenou záhradou je po celom obvode oplotený. Nachádza sa na ňom záhradná chata, altánok, hospodárska budova - dielňa s prístreškom a dreváreň. 

Objekt chaty svojím dispozičným a technickým riešením môže byť využívaný celoročne ako REKREAČNÝ DOM. Je murovanej konštrukcie so zateplenou fasádou, sedlovou strechou, krytina je plech. Má tri podlažia - na spodnom (suterén) sa nachádza kuchyňa, komora a technická miestnosť. Na prízemí (1NP) je predsieň, veľká obytná izba, kúpelňa so sprchou. Na poschodie vedie drevené schodisko, kde je spálňa (môže byť rozdelená na 2 izby), chodba so vstavanou skriňou a balkón.

Chata má napojenie na inž. siete:  el. energia, plyn, voda je z vlastnej studne, kanalizácia je riešená žumpou. Chata je podpivničená. Vykurovanie je duálne - zabezpečené plynový kotlom ale aj pecou na tuhé palivo, vykurovacími telesami sú radiátory v izbách. 

Výhodou je PRÍSTREŠOK PRE AUTO, na pozemku je však dostatok miesta na voľné parkovanie pred ďalšie 2 autá. V hospodárskej budove je dostatok miesta pre skladovanie náriadia, je tu zriadená menšia dielňa.    

Chata je výborným miesto pre oddych a rekreáciu, nachádza sa v blízkosti lesa a cykloturistických trás. Výhodou je možnosť využívať ju celoročne. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
431 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Podlahová plocha:
75 m2
Stav:
úplne prerobený
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
431 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Cena dohodou
Interné ID: 8627
Ulica: Nitrianska
Mestská časť: Ferčekovce
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme