Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ Rodinný dom, chalupa v Betlanovciach pri Slovenskom raji

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8632 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ REKONŠTRUOVANÝ VIDIECKY MENŠÍ RODINNÝ DOM VYUŽITEĽNÝ AJ AKO CHALUPA nachádzajúci sa v Betlanovciach (vzdialenosť 2,5 km od strediska Podlesok v NP Slovenský raj, okresné mesto Spišská Nová Ves dostupné autom za cca 25 minút) Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 473 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku s orientáciou na juh. Pozemok je celý oplotený, prístup na pozemok je možný aj v zadnej časti pozemku.

Dom je MUROVANÝ, jednopodlažný s podkrovím, nepodpivničený, so sedlovou strechou, krytina je škridľa. Zastavaná plocha domu vrátane hospodárskej časti je 140 m2. Za vstupom do domu sa nachádza PREDSIEŇ, KÚPELŇA S VAŇOU a SAMOSTATNÉ WC, vzadu v dome je VEĽKÁ OBÝVACIA IZBA SPOJENÁ S KUCHYŇOU. Vpredu v dome je VEĽKÁ SPÁLŇA. Dom má vzadu hospodársku časť, v ktorej sa nachádza TECHNICKÁ MIESTNOSŤ, DIELŇA, SKLAD A VONKAJŠIE SEDENIE. Navyše je tu PRÍSTREŠOK VHODNÝ AJ NA PARKOVANIE AUTA. Zadnú časť domu je možné upraviť aj na vytvorenie ďalších obytných miestností. 

Dom je takmer celý KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ (2015) A DISPOZIČNE UPRAVENÝ (okrem fasádnej farby) - rekonštruovaná strecha - v prednej časti domu úplne nový krov, nová strešná krytina, paropriepustná fólia, nové rozvody vody, odpadu a elektriny, plastové okná, nové plávajúce podlahy, sadrokartónový strop, omietky. zateplenie domu polystyrénom. Má napojenie na všetky inžinerske siete (elektrina, plyn, obecný vodovod, odpad je riešený žumpou). V obci sa plánuje realizácia kanalizácie. Dom nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je DUÁLNE - riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kondezačným kotlom (umiestnený v kúpeľni) ALE AJ KOTLOM NA TUHÉ PALIVO ZN. VIADRUS. Za hospodárskou časťou sa nachádza ZÁHRADA s trávnikom a kríkmi. 

VÝHODOU JE SLNEČNÁ ZÁHRADA, DOM PREDSTAVUJE VÝBORNÚ PRÍLEŽITOSŤ PRE POKOJNÉ BÝVANIE ALE AJ NA CHALUPÁRČENIE V BLÍZKOSTI SLOVENSKÉHO RAJA.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
473 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
140 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Špajza:
áno
Celková plocha:
140 m2
Orientácia:
juh

Hypotekárna kalkulačka

134 000 €
Interné ID: 8632
Obec: Betlanovce
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme