Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom na top mieste Za sédriou Levoča

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8646 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ SAMOSTATNE STOJACI RODINNÝ DOM S VEĽKOU ZÁHRADOU, GARÁŽOU A LETNOU KUCHYŇOU nachádzajúci sa NA ŠPECIÁLNOM MIESTE V TOP LOKALITE LEVOČE, ul. ZA SÉDRIOU. Dom je umiestnený na terasovitom pozemku s celkovou výmerou 1079 m2. Pozemok vzľadom na svoju pozíciu, zasadený na južnom svahu, je počas celého dňa presvetlenný, slnečný. Z domu sú krásne výhľady na panorámu historického centra mesta. Výhodou je aj PRÍSTUP K DOMU Z DVOCH STRÁN - od Sédrie ako aj zo severnej strany.

Dom je jednopodlažný s podkrovím, postavený v roku 1965. Je murovanej konštrukcie (tehla), čiastočne podpivničený. Strecha je sedlová, krytina plech. Zastavaná plocha domu je 137 m2.  Za vstupom do domu je PREDSIEŇ, následne DLHÁ CHODBA, z ktorej sú prístupné všetky miestnosti a schodisko smerom nahor aj do pivnice. Na prízemí sú 3 obytné izby (obývacia izba, spálňa, detská izba), kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC. Na poschodie vedie drevené schodisko, kde sa nachádza chodba so vstupom do podkrovia a jedna obytná izba s výstupom na LOGGIU. V suteréne je pivnica, chodba so schodiskom a kotolňa.  

Dom nemá spracovaný energetický certifikát. Dom má napojenie na všetky inžinierske siete - el. energia, plyn, vodovod, kanalizácia. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kotlom umiestneným v suteréne. Vedľa domu je letná kuchyňa s 2 miestnosťami, čiastošne podpivničená, využiteľná aj ako DIELŇA. VÝHODOU JE SAMOSTATNÁ GARÁŽ (22 m2). Dominantou miesta je VEĽKÁ ZÁHRADA s ovocnými stromami a kríkmi. 

DOM JE PRESVETLENÝ, SUCHÝ. VÝHODOU JE VEĽKÝ POZEMOK S PRÍSTUPOM Z OBOCH STRÁN. ZAUJÍMAVÁ VOĽBA PRE ĽUDÍ, KTORÝCH OSLOVUJE ATMOSFÉRA A KULTÚRA MESTA LEVOČA, BLÍZKOSŤ CENTRA.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1079 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
150 m2
Zastavaná plocha:
137 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Rok výstavby:
1965
Celková plocha:
1079 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
22 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

189 000 €
Interné ID: 8646
Ulica: Za sédriou
Obec: Levoča
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme