Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Atraktívny byt 2+1 (54 m2) centrum Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8631 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY 2-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 54 m2 (vrátane pivnice) pozostáva z chodby, VEĽKEJ OBÝVACEJ IZBY prepojenej s kuchyňou a jedálenským kútom, spálne, kúpeľne s VEĽKÝM SPRCHOVACÍM KÚTOM a samostatného WC. 

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ A DISPOZIČNE UPRAVENÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce laminátové podlahy v izbách, nová elektroinštalácia, bezpečnostné vchodové dvere. Byt je stredný, orientovaný na západ. Bytový dom má energetický certifikát triedy B.

V cene bytu je zahrnuté:

- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, práčka, mikrovlna rúra), stôl a stoličky

- nábytok v obývacej izbe okrem TV, sedačka

- veľká vstavaná skriňa  v spálni  

Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je centrum mesta - materská škola, základná škola, obchody, pošta, kostoly, zdravotné stredisko, MHD.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54 m2
Zastavaná plocha:
54 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
B
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
54 m2
Orientácia:
západ

Hypotekárna kalkulačka

122 500 €
Interné ID: 8656
Ulica: Konrádova
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme