Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom v Olcnave so záhradou

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8271 - Ponúkame NA PREDAJ REKONŠTRUOVANÝ VIDIECKY RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU nachádzajúci sa v Olcnave (okresné mesto Spišská Nová Ves dostupné autom za 22 minút) Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 802 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku (vyše 500 m2) s orientáciou na juh, vzadu je časť záhrady vo svahu (umožňuje terasy). Prístup na pozemok je aj zo zadnej strany.

Dom je MUROVANÝ, jednopodlažný s podkrovím, čiastočne podpivničený, so sedlovou strechou, krytina je plechová. Zastavaná plocha domu je 170 m2. Za vstupom do domu sa nachádza PREDSIEŇ a WC, za ňou VEĽKÁ KUCHYŇA a SPÁLŇA. Vedľa kuchyne je ŠPAJZA, v ktorej je umiestnený plynový kondenzačný kotol Protherm. Vzadu v dome je OBÝVACIA IZBA, CHODBA, VEĽKA KÚPELŇA S VAŇOU a DETSKÁ IZBA.  Dom má vzadu hospodársku časť, ktorá po rekonštrukcii slúži ako SKLAD. Za domom je betónový základ pre plánovanú VEĽKÚ TERASU. 

Dom je takmer celý KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ A DISPOZIČNE UPRAVENÝ (okrem fasádnej farby a nedokončenej zadnej časti) - rekonštruovaná strecha - nová strešná krytina, paropriepustná fólia, nové rozvody vody, odpadu a elektriny, plastové okná, nové plávajúce podlahy, sadrokartónový strop, omietky. zateplenie domu polystyrénom. Má napojenie na všetky inžinerske siete (elektrina, plyn, obecný vodovod, kanalizáciu). Nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kondezačným kotlom. 

VÝHODOU JE SLNEČNÁ ZÁHRADA, DOM PREDSTAVUJE PRÍLEŽITOSŤ PRE POKOJNÉ BÝVANIE ALE AJ NA SEBAREALIZÁCIU (ZÁHRADA, DIELŇA). 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
802 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
110 m2
Zastavaná plocha:
170 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Pivnica:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
802 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno

Hypotekárna kalkulačka

180 000 €
Interné ID: 8674
Obec: Olcnava
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme