Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENÁJOM! Byt 2+1 (60 m2) novostavba Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8633 - Ponúkame na prenájom NOVOSTAVBU 2-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves, Námestie Iglovia. Byt je veľmi výhodne situovaný - v novostavbe v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou na hlavné námestie. Celková výmera bytu je 60 m2.

Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC.  Kuchyňa riešená na mieru je vybavená vstavanými spotrebičmi - indukčná varná doska,  el. rúra, digestor,  chladnička s mrazničkou. V obytných izbách je plávajúca podlaha, dlažba v kúpeľni a chodbe. V spálni je vstavaná skriňa. Byt sa ponúka so zariadením viď foto (okrem robotického vysávača). 

Cena nájmu 620 EUR/mesačne VRATANE ENERGII ( aj internetu) s jedným parkovacím miestom v cene. Uprednostňuje sa dlhodobý prenájom, nefajčiar. K dispozícii od 01.10.2024.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60 m2
Zastavaná plocha:
60 m2
Stav:
úplne prerobený
Energetický certifikát:
B
Celková plocha:
60 m2
620 €/mesiac
Interné ID: 8313
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme