Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 3+1 (65 m2) ul. Komenského sídl. Mier Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8737 - Ponúkame EXKLUZÍZNE NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 3-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa NA ZAČIATKU SÍDLISKA MIER v Spišskej Novej Vsi, ul. Komenského. Byt s celkovou výmerou 65 m2 bol DISPOZIČNE UPRAVENÝ, čím sa dosiahlo presvetlenie bytu, zväčšenie kuchyne a vytvorenie priestoru pre jedálenský stôl. Byt pozostáva z VEĽKEJ KUCHYNE, obývacej miestnosti, detskej izby, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Byt sa nachádza na 6.poschodí, je svetlý, orientácia obytných miestnosti východ-západ.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má plastové okná so žalúziami, murované jadro, plávajúca podlaha v obytných izbách, v kuchyni, dlažba v kúpeľni a WC. V cene je zahrnutá kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plynová varná doska, elektrická rúra, digestor. Bytový dom je zateplený, nové stúpačkové rozvody. Energetický certifikát B. V suteréne sa nachádza PIVNICA patriaca k bytu. Výhodou je kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti bytu: ZÁKLADNÁ ŠKOLA, MATERSKÁ ŠKOLA, obchodné stredisko, pošta, zdravotné stredisko, MHD, nové detské ihrisko. Byt je kúpou voľný.

Možnosť kúpy GARÁŽ v bezprostrednej blízkosti bytového domu. Cena za garáž je 30 000 EUR.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
65 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
65 m2
Orientácia:
východ

Hypotekárna kalkulačka

123 000 €
Interné ID: 8740
Ulica: Komenského
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme