Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 3+1 (78 m2) s loggiou sídl. Západ I. Spišská Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8741 - Ponúkame NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT SO ZASKLENNOU LOGGIOU (dispozične upravený na 4-IZBOVÝ BYT) nachádzajúci sa na sídl. Západ I v Spišskej Novej Vsi. Byt o celkovej výmere 78 m2 vrátene loggie pozostáva z predsiene, obývacej miestnosti (predelená na 4 izbu), KUCHYNE s výstupom na ZASKLENNÚ LOGGIU, spálne, detskej izby, kúpeľne s vaňou a WC. Byt sa nachádza na 1. poschodí panelového bytového domu s orientáciou východ-západ.

Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, novú elektroinštaláciu v kuchyni a kúpeľni, nové plastové okná so žalúziami, znížený sadrokartónový strop s bodovými svietidlami, plávajúca podlaha v izbách, keramická dlažba v kúpeľni a chodbe, kuchynská linka so spotrebičmi (plynová varná doska, el. rúra, digestor, chladnička). K bytu prislúcha jedna pivnica.

Bytový dom má rekonštruované spoločné priestory, domového vrátnika a kamerový systém, k dispozícii je miestnosť na odkladanie bicyklov. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, nákupné stredisko, zdravotné stredisko, pošta, ihrisko, kostol, MHD. Bytový dom nemá energetický certifikát.  

IDEÁLNY PRE RODINU, KTORÁ OCENÍ VEĽKÚ VÝMERU BYTU A LOKALITU S BEZPROSTREDNOU BLÍZKOSŤOU VŠETKÉHO DOLEŽITÉHO PRE ŽIVOT.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
75 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
78 m2
Plocha loggie:
3 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

130 000 €
Interné ID: 8741
Ulica: Hutnícka
Mestská časť: Západ
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme