Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívny 1-izbový byt s veľkou terasou centrum Sp. Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8499 - Ponúkame NA PREDAJ S POSTUPNÝM SPLÁCANÍM EXKLUZÍVNY ATYPICKÝ 1-IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves. Byt č.8 je veľmi výhodne situovaný, v objekte moderne riešeného bytového domu na nábreží Hornádu v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou na hlavné námestie a atraktívnymi výhľadmi na mesto a rieku Hornád. Objekt bytového domu je súčasťou projektu Baníckeho námestia, ktorého dominantou je aj niekoľkokrát ročne osvetlená symbolická banská veža, na ktorej sú uvedené názvy jednotlivých banských sidiel v regióne. Veža je v rámci projektu Banícke námestie vlastníctvom mesta Spišská Nová Ves a dotýka sa priamo strešnej terasy a dodáva bytu neopakovateľný a výnimočný charakter. Byt sa nachádza na 4. poschodí s orientáciou bytu na východ a juh. Výmera podlahovej plochy bytu je 32 m2 s výstupom na VEĽKÚ TERASU S VÝMEROU 50 m2.

Byt novostavba (2022) pozostáva z obývacej miestnosti/spálne (24 m2) s presklením po obvode v smere na juh a východ, z kuchyne (4 m2) a kúpeľne so sprchovacím kútom a WC (4 m2). Z obývacej miestnosti vedie výstup na terasu s výhľadmi na významnú časť mesta vrátane kostolnej veže a na rieku Hornád. Kuchyňa riešená na mieru je vybavená spotrebičmi - el. varná doska osadená v nerezovom dreze, chladnička s mrazničkou. V izbe je nová prírodne ladená laminátová podlaha, dlažba v kúpeľni a kuchyni. Vykurovanie je ústredné, zabezpečené radiátormi. Možnosť napojenia na optický internet. Bytový dom je vybavený výťahom, el. vrátnikom.

Cena 125 000 EUR. Výhodou je aj možnosť postupného splatenia kúpnej ceny na základe dohodnutého splátkového kalendára.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Úžitková plocha:
82 m2
Zastavaná plocha:
82 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Energetický certifikát:
B
Terasa:
áno
Rok výstavby:
2022
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
82 m2
Orientácia:
východ

Hypotekárna kalkulačka

125 000 €
Interné ID: 8568
Obec: Spišská Nová Ves
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Ing. Martin Karchňák

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme