Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt 1+1 (38 m2) s balkónom, P. Suržina Smižany

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Číslo ponuky: 8640 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 1-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa na ulici Pavla Suržina v Smižanoch. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 38 m2 (vrátane balkóna ) pozostáva zo vstupnej chodby, izby s kuchynským kútom, veľkej kúpeľne s vaňou a WC.   Byt sa nachádza na 3. poschodí, je slnečný - orientovaný na juh.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro,  plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu, dlažbu v kúpeľni. V byte je kuchynská linka vyrobená na mieru (v roku 2017 ) vybavená spotrebičmi:  elektrická rúra, sklo- keramická varná doska, digestor, práčka, vstavaná skriňa v chodbe, nové bezpečnostné vchodové dvere (2023). Výhodou bytu je VLASTNÝ KONDENZAČNÝ KOTOL (2021). Bytový dom je zatepelný, má energetický certifikát triedy B. 

V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, nákupné stredisko, pošta, MHD.

BYT JE VHODNÝ NA POKOJNÉ BÝVANIE S KRÁSNYMI VÝHĽADMI NA OKOLIE ALEBO AJ AKO INVESTIČNÝ BYT PRE ĎALŠÍ PRENÁJOM. BYT SA PREDÁVA SO ZARIADENÍM a NÁBYTKOM  viď foto. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
38 m2
Zastavaná plocha:
38 m2
Stav:
úplne prerobený
Energetický certifikát:
B
Balkón:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
38 m2
Orientácia:
juh

Hypotekárna kalkulačka

70 000 €
Interné ID: 8300
Ulica: Pavla Suržina
Obec: Smižany
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Ing. Mária Karchňáková

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Українська

Radi Vám poradíme